Bosch MUM54230 Styline

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MUM54230 Styline is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MUM54230 Styline.

Specificaties Bosch MUM54230 Styline

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

900 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,9 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit, Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Aantal standen

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM54230 Styline

Met de Bosch MUM54230 Styline haal je een veelzijdige keukenmixer in huis die niet alleen basisfuncties heeft, maar ook extra mogelijkheden biedt. Naast het mixen van ingrediënten, kun je met deze mixer ook genieten van heerlijke smoothies dankzij de blenderfunctie. Daarnaast kun je met de citruspers verse sinaasappelsap persen om je dag te beginnen met een verfrissend drankje. Deze keukenmixer wordt geleverd met een handig foodprocessor opzetstuk, waarmee je ingrediënten eenvoudig kunt snijden en raspen. Of je nu gelijkmatige plakjes appel, fijngeraspte wortel of kleine stukjes chocolade wilt bereiden, met dit opzetstuk is het een fluitje van een cent. Bovendien heeft de Bosch MUM54230 Styline een vermogen van 900 watt, waardoor je zelfs zwaar deeg kunt kneden. Zo kun je met gemak je eigen brood- of pizzadeeg maken. Het is belangrijk om te vermelden dat deze mixer krachtig genoeg is voor af en toe een zware kneedklus, maar het wordt niet aanbevolen om dit dagelijks te doen. De mengkom heeft een capaciteit van 3,9 liter, waardoor je voldoende beslag kunt maken voor een heerlijke taart. En na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de losse onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden. Met de Bosch MUM54230 Styline haal je niet alleen een praktische keukenmixer in huis.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar uitvoeren zonder dat de motor oververhit raakt. Met de toegevoegde accessoires kun je ook smoothies maken, sinaasappelsap persen en ingrediënten fijn snijden of raspen. Je kunt de accessoires netjes opbergen in de bijgeleverde opbergtas in je keukenkastje.

Minpunten
  • Met behulp van deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM54230 Styline

Bosch MUM54230 Styline kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 28,2 cm
  • Breedte: 28 cm
  • Diepte: 27,1 cm
  • Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM54230 Styline is een Keukenmixer met een vermogen van 900 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM54230 Styline is gemaakt van Kunststof en is Wit, Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM54230 Styline:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM54230 Styline voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.