SMEG SMF03BLEU Zwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. SMEG SMF03BLEU Zwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over SMEG SMF03BLEU Zwart.

Specificaties SMEG SMF03BLEU Zwart

Merk

SMEG

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

800 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 40,5 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van SMEG SMF03BLEU Zwart

Met de SMEG SMF03BLEU Zwart haal je een prachtige vintage keukenmixer in huis die een ware eyecatcher zal zijn op jouw aanrecht. Deze mixer is perfect voor het maken van heerlijk brooddeeg en taartbeslag. Met de meegeleverde opzetstukken en 10 ingebouwde standen heb je volledige controle over het mengproces en kun je het eindresultaat naar jouw wensen perfectioneren. Deze keukenmixer biedt verschillende standen, waardoor je de ingrediënten op de lagere standen perfect kunt kneden tot een glad beslag. Wil je daarentegen slagroom kloppen voor op je taart, dan kun je gebruik maken van de hogere standen. Dankzij de soft start functie begint de mixer rustig met mengen, waardoor het beslag niet uit de roestvrijstalen mengkom van maar liefst 4,8 liter wordt geslingerd. Hierdoor kun je in alle rust en precisie genieten van het mixen. Na gebruik kun je de losse onderdelen en de mengkom eenvoudig reinigen in de vaatwasser, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. De SMEG SMF03BLEU Zwart is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een ware blikvanger in jouw keuken. Dankzij het stijlvolle vintage design en de zwarte kleur past deze keukenmixer perfect in elke keuken. Kortom, met de SMEG SMF03BLEU Zwart haal je niet alleen een krachtige mixer in huis, maar ook een prachtig designstuk dat jouw kookervaring naar een hoger niveau.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan je bereiding. Je kunt de accessoires gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser na gebruik.

Minpunten
  • Je hebt een extra maatbeker nodig om vloeistoffen af te meten, omdat de mengkom geen maataanduiding heeft. Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over SMEG SMF03BLEU Zwart

SMEG SMF03BLEU Zwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37,8 cm
  • Breedte: 40,5 cm
  • Diepte: 22,1 cm
  • Inhoud: 4,8 l

SMEG SMF03BLEU Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

SMEG SMF03BLEU Zwart is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met SMEG SMF03BLEU Zwart:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar SMEG SMF03BLEU Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.