1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit.

Specificaties KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

650 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

4 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Crème

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 30,4 cm

Hoogte: 45,7 cm

Diepte: 24,8 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

Deze KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit is een krachtige en veelzijdige keukenhulp die gemaakt is van stevig en duurzaam gegoten metaal. Met deze foodprocessor ontvang je niet één, maar drie mengkommen van verschillende groottes: 4 liter, 2,4 liter en 1 liter, die naadloos in elkaar passen. Hierdoor heb je altijd de perfecte maat kom bij de hand, of je nu een grote hoeveelheid voedsel wilt bereiden of juist een kleine portie. Wat deze foodprocessor echt uniek maakt, is de 3-delige toevoerbuis. Deze zorgt ervoor dat je moeiteloos hele aardappelen, courgettes en wortels kunt snijden, zonder ze eerst in kleinere stukken te hoeven hakken. Daarnaast kun je de snijschijf eenvoudig verstellen, zodat je kunt kiezen tussen dunne plakjes van 1 millimeter tot dikkere plakjes van 6 millimeter. Zo kun je precies de gewenste dikte instellen voor jouw gerecht. Naast snijden biedt deze foodprocessor nog veel meer mogelijkheden. Met de handige blokjeskit kun je snel en gemakkelijk groenten, fruit of kaas in blokjes snijden. Het raspen van ingrediënten is ook een fluitje van een cent dankzij de omkeerbare raspschijf, die zowel fijne als grove stukken kan raspen, en de aparte raspschijf speciaal voor harde kazen, ijs of chocolade. En als kers op de taart kun je met de frietensch.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een citruspers en een blokjeskit inbegrepen voor het snijden van blokjes groenten of fruit. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor stabieler en gaat langer mee. Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van respectievelijk 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
  • In deze foodprocessor ontbreekt een opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit

KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 45,7 cm
  • Breedte: 30,4 cm
  • Diepte: 24,8 cm
  • Inhoud: 4 l

KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit is een Foodprocessor met een vermogen van 650 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit is gemaakt van Metaal en is Crème van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Foodprocessor Amandelwit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.