Kenwood KVC5100T

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood KVC5100T is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood KVC5100T.

Specificaties Kenwood KVC5100T

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1200 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen

Inhoud

4,7 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 18,9 cm

Hoogte: 30,4 cm

Diepte: 39,5 cm

Omschrijving van Kenwood KVC5100T

Met de Kenwood KVC5100T kun je moeiteloos verschillende bereidingen achter elkaar maken, dankzij het krachtige vermogen van 1.200 watt. Dit zorgt ervoor dat de mixer niet oververhit raakt, zelfs niet bij intensief gebruik. Bovendien heeft de KVC5100T een softstart functie, waardoor je de snelheid geleidelijk kunt opbouwen. Hierdoor blijft je aanrecht vrij van rondvliegende beslagspetters. Deze veelzijdige mixer wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken, waarmee je diverse soorten bereidingen kunt maken. De ballongarde is perfect voor het kloppen van luchtige slagroom of meringue. Wil je taart- of cakebeslag mixen? Geen probleem, klik eenvoudig de K-klopper aan de mixer vast. En als je zwaar deeg zoals brood- of pizzadeeg wilt kneden, gebruik je de handige kneedhaak. Na gebruik kun je alle losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser zetten, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Kenwood KVC5100T haal je een betrouwbare en veelzijdige mixer in huis, die je helpt om al je culinaire creaties moeiteloos te bereiden. Dankzij de krachtige motor en handige opzetstukken kun je eindeloos variëren en experimenteren in de keuken. Of je nu een heerlijke taart wilt bakken, luchtige slagroom wilt maken of een stevig brooddeeg wilt kneden, met de KVC5100T heb je alle.

Pluspunten
  • Met een vermogen van 1.200 watt kun je moeiteloos zware deegsoorten, zoals brood- en pizzadeeg, kneden. Dankzij de softstart functie, die de snelheid geleidelijk opbouwt, vliegen de ingrediënten niet in het rond. Na gebruik kun je de accessoires eenvoudig in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • De mengkom ontbeert een maataanduiding, daarom heb je een extra maatbeker nodig om vloeistoffen af te meten.

Veelgestelde vragen over Kenwood KVC5100T

Kenwood KVC5100T kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 30,4 cm
  • Breedte: 18,9 cm
  • Diepte: 39,5 cm
  • Inhoud: 4,7 l

Kenwood KVC5100T is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood KVC5100T is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood KVC5100T:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood KVC5100T voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.