Kenwood kMix KMX760BC

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood kMix KMX760BC is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood kMix KMX760BC.

Specificaties Kenwood kMix KMX760BC

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

5 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zilver, Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX760BC

Met de Kenwood kMix KMX760BC heb je de kracht in handen om zelfs het zwaarste deeg te kneden. Of je nu je eigen brood- of pizzadeeg wilt maken, deze keukenmixer staat voor je klaar. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is deze mixer niet alleen stevig en duurzaam, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het handvat aan de mengkom zorgt ervoor dat je de kom gemakkelijk kunt verplaatsen zonder dat het beslag uit je handen glijdt. Daarnaast beschikt deze mixer over een handige vulopening in de antispatdeksel, waardoor je ingrediënten kunt toevoegen terwijl je aan het mixen bent. Perfect voor het opkloppen van eiwitten, waarbij je geleidelijk suiker kunt toevoegen. Met een inhoud van 5 liter kun je met deze mixer beslag maken voor maar liefst 2 taarten tegelijkertijd. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine kunt reinigen. Zo wordt opruimen na het bakken een fluitje van een cent. Met de Kenwood kMix KMX760BC haal je niet alleen een krachtige keukenmixer in huis, maar ook een betrouwbare partner die jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Met zijn krachtige vermogen kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Je kunt de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de bereiding dankzij de traploos instelbare snelheid. De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, waardoor je in één keer beslag kunt maken voor 2 cakes.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX760BC

Kenwood kMix KMX760BC kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 46 cm
  • Breedte: 29,5 cm
  • Diepte: 44,5 cm
  • Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX760BC is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX760BC is gemaakt van Metaal en is Zilver, Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX760BC:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX760BC voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.