Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS.

Specificaties Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

3 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 26,5 cm

Hoogte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Omschrijving van Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS haal je een veelzijdige foodprocessor in huis met veel accessoires. Deze foodprocessor wordt geleverd met niet alleen snij- en raspschijven, maar ook met een blender en citruspers opzetstuk. De blender is zelfs hittebestendig, waardoor je er moeiteloos warme ingrediënten in kunt mixen. Daarnaast kun je met deze foodprocessor ook kloppen en kneden. Een handige eigenschap van de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is de ingebouwde weegschaal, waardoor je direct ingrediënten kunt afwegen in de mengkom. Dit bespaart tijd en maakt het koken nog gemakkelijker. De snelheid van de foodprocessor is traploos instelbaar, zodat je de messen precies zo snel kunt laten draaien als je wilt. Door simpelweg de draaiknop verder te draaien, worden de messen ook harder. Op deze manier kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de ingrediënten die je verwerkt. Voor harde ingrediënten is er zelfs een pulsestand beschikbaar. Deze stand zorgt voor extra vermogen gedurende korte tijd. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de foodprocessor, aangezien alle losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser gereinigd kunnen worden. Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS wordt koken een plezierige en moeiteloze ervaring.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een blender, citruspers en klopgardes. Je kunt de ingrediënten direct in de mengkom wegen met de geïntegreerde weegschaal. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor steviger en gaat hij langer mee.

Minpunten
  • Dit model heeft geen opzetstuk voor het snijden van blokjes, genaamd Express Dice. Er worden geen recepten meegeleverd om je te inspireren bij het bereiden met je foodprocessor.

Veelgestelde vragen over Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 40 cm
  • Breedte: 26,5 cm
  • Diepte: 20 cm
  • Inhoud: 3 l

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is een Foodprocessor met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.