KitchenAid 5ksm125ebm

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid 5ksm125ebm is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid 5ksm125ebm.

Specificaties KitchenAid 5ksm125ebm

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid 5ksm125ebm

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is een absolute must-have voor elke keuken. Met zijn directe aandrijving van de motor levert deze mixer veel kracht met minder energieverbruik. Dit maakt hem niet alleen handig, maar ook nog eens energiezuinig. Of je nu taarten en cakes wilt maken of je eigen pizza of brood wilt bakken, deze mixer kan het allemaal aan. Zelfs zwaar deeg kneden is geen probleem voor de krachtige motor. De mengkom van 4,8 liter is perfect voor het maken van grote hoeveelheden beslag. Met één keer mixen kun je genoeg beslag maken voor 1,5 taart. De mengkom is voorzien van een handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt vastpakken en op de mixer kunt bevestigen. Daarnaast wordt deze keukenmixer geleverd met een deeghaak, een menghaak en een draadgarde. De deeghaak is ideaal voor het kneden van deeg, terwijl de menghaak perfect is voor het mengen van zware mengsels. En met de draadgarde kun je moeiteloos slagroom luchtig en stijf kloppen. Voeg een vleugje kleur en functionaliteit toe aan je keuken met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Dankzij de handgreep op de kom kun je de mengkom met één hand vastpakken. Je kunt de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding met de 10 standen.

Minpunten
  • Bij de aankoop krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken. Er zit geen extra mengkom bij waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5ksm125ebm

KitchenAid 5ksm125ebm kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid 5ksm125ebm is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid 5ksm125ebm is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5ksm125ebm:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5ksm125ebm voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.