Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI.

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1200 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

7 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 22 cm

Hoogte: 37 cm

Diepte: 40 cm

Omschrijving van Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI

De Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI stelt je in staat om in één keer genoeg beslag te maken voor maar liefst 2,5 springvormen, dankzij de ruime mengkom van 7 liter. Maar dat is niet alles, want deze keukenmachine heeft ook een ingebouwde weegschaal waarmee je ingrediënten direct kunt afwegen in de mengkom. Dit betekent dat je geen aparte keukenweegschaal meer nodig hebt. Bovendien wordt er een blender opzetstuk meegeleverd, waardoor je niet alleen taarten en andere baksels kunt maken, maar ook heerlijke smoothies of soepen. Met de extra mengkom kun je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor alles hoeft af te wassen. De snelheid van de mixer is zeer nauwkeurig aan te passen via de handige draaiknop, waardoor je volledige controle hebt over het bereidingsproces. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunt zetten, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke keukenmachine in huis waarmee je moeiteloos de lekkerste gerechten kunt bereiden. Of je nu een taart wilt bakken, een smoothie wilt maken of soep wilt pureren, deze keukenmachine kan het allemaal.

Pluspunten
  • Dankzij het ruime formaat kun je beslag maken voor 2,5 cakes tegelijk in de mengkom van 7 liter. Met de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom afwegen. Dankzij het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden.

Minpunten
  • Er is geen opbergtas inbegrepen om de accessoires in te bewaren.

Veelgestelde vragen over Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI

Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37 cm
  • Breedte: 22 cm
  • Diepte: 40 cm
  • Inhoud: 7 l

Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.124SI voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.