1. keukengerei
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI.

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1200 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

5 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 22,5 cm

Hoogte: 31,5 cm

Diepte: 39,5 cm

Omschrijving van Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI maakt het afwegen van bloem, boter en andere ingrediënten een fluitje van een cent. Met zijn ingebouwde weegschaal hoef je geen aparte keukenweegschaal meer te gebruiken. Maar dat is nog niet alles! Bij deze keukenmachine krijg je ook een handige blender opzetstuk. Hiermee kun je niet alleen heerlijke taarten en baksels maken, maar ook verfrissende smoothies en smakelijke soepen. Dankzij de extra mengkom kun je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat je tussendoor af hoeft te wassen. De snelheid van de mixer is zeer nauwkeurig aan te passen met behulp van de draaiknop, waardoor je volledige controle hebt over je bereidingen. Bovendien voorkomt de antispatdeksel dat ingrediënten tijdens het mixen uit de kom vliegen. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunt reinigen. Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI haal je een veelzijdige keukenmachine in huis die het bakken en koken een stuk eenvoudiger maakt. Geniet van het gemak en de controle die dit apparaat je biedt en laat je culinaire creativiteit de vrije loop!

Pluspunten
  • Met de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom wegen. Dankzij het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar bereiden, zonder tussendoor af te wassen.

Minpunten
  • Er is geen opbergtas bijgeleverd om de accessoires in op te bergen.

Veelgestelde vragen over Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 31,5 cm
  • Breedte: 22,5 cm
  • Diepte: 39,5 cm
  • Inhoud: 5 l

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.