KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood.

Specificaties KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

250 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

1,7 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood

De KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood is niet alleen een functionele foodprocessor, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met zijn compacte formaat en opvallende keizerrode kleur is deze foodprocessor een echte eyecatcher. Dankzij het slimme ontwerp kun je de KitchenAid 5KFP0719EER gewoon op het aanrecht laten staan, zodat hij altijd binnen handbereik is. Deze veelzijdige foodprocessor is perfect voor alledaagse keukenklusjes, zoals mixen, raspen, hakken en pureren. Met de meegeleverde snij- en raspschijven kun je verschillende bereidingen maken. Gebruik de dunne schijf bijvoorbeeld om wortels te raspen voor een heerlijke worteltaart, of gebruik de dikke schijf om zelfgemaakte frites te snijden. Met de traploos instelbare snelheid kun je de snelheid aanpassen aan het gerecht dat je bereidt, zodat je altijd volledige controle hebt. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Alle onderdelen passen netjes in de kom, waardoor je alles gemakkelijk bij elkaar kunt opbergen. Met de KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood haal je niet alleen een praktische foodprocessor in huis, maar ook een stijlvolle en gebruiksvriendelijke keukenhulp.

Pluspunten
  • De snelheid van de foodprocessor kan traploos worden ingesteld, zodat je deze nauwkeurig kunt aanpassen aan het bereidingsproces. Het snoer kan eenvoudig worden opgeborgen in het opbergvak onderaan de foodprocessor. Met de pulsestand kun je kortstondig een extra krachtige stoot geven om harde ingrediënten gemakkelijk te verpulveren.

Minpunten
  • Vanwege de kleine inhoud van 1,7 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor één tot twee personen. Een foodprocessor met een kunststof behuizing is minder stevig dan een foodprocessor gemaakt van metaal of roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood

KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 39 cm
  • Breedte: 19,5 cm
  • Diepte: 19,5 cm
  • Inhoud: 1,7 l

KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood is gemaakt van Kunststof en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0719EER 1.7 L Keizerrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.