1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart maak je moeiteloos deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar wat deze mixer echt bijzonder maakt, is de motor die zich in de kop bevindt. Hierdoor wordt er geen energie verspild tussen de menghaak en de motor, waardoor hij zonder problemen zwaar brooddeeg aankan. Je kunt de kop van de KitchenAid eenvoudig kantelen, zodat je de deeghaken gemakkelijk kunt verwisselen. Bovendien worden er 2 mengkommen meegeleverd, zodat je niet tussendoor hoeft af te wassen, en het antispatdeksel voorkomt een aanrecht vol beslagspetters. Wil je nog meer mogelijkheden uit je KitchenAid Artisan halen? Geen probleem! Er is een groot assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar die je kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde. Hiermee kun je bijvoorbeeld groenten raspen, sap persen of zelfs pasta maken. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart is dus niet alleen een geweldige keukenmixer, maar ook een veelzijdige hulp in de keuken. Het elegante vulkaanzwarte design geeft je keuken bovendien een stijlvolle uitstraling. Kortom, met deze KitchenAid mixer haal je een krachtige en betrouwbare partner in huis voor al je bakavonturen.

Pluspunten
  • Met een directe aandrijving kan de keukenmixer zelfs met weinig kracht zwaar deeg kneden. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en gaat lang mee.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.