1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver is een geweldige toevoeging aan jouw keuken. Met zijn directe aandrijving van de motor biedt deze mixer een perfecte balans tussen kracht en energiezuinigheid. Of je nu taarten, cakes, pizza's of brood wilt maken, deze mixer kan het allemaal aan. De motor is krachtig genoeg om zelfs zwaar deeg te kneden, waardoor je allerlei heerlijke creaties kunt bereiden. De mengkom van 4,8 liter heeft een handige handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt vastpakken en op de mixer kunt bevestigen. Hiermee kun je in één keer beslag maken voor maar liefst 1,5 taart. Bij deze keukenmixer worden ook een deeghaak, een menghaak en een draadgarde meegeleverd. De deeghaak is perfect voor het kneden van deeg, terwijl de menghaak ideaal is voor het mengen van zware mengsels. Met de draadgarde kun je slagroom luchtig en stijf kloppen. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver haal je niet alleen een krachtige en energiezuinige keukenmixer in huis, maar ook een veelzijdig apparaat waarmee je de heerlijkste gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Je pakt de mengkom met één hand vast aan de handgreep op de grote kom. Met de 10 standen kun je de snelheid precies afstemmen op je bereiding.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken. Er wordt geen extra mengkom meegeleverd waarmee je eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.