Bosch MCM3501M

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MCM3501M is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MCM3501M.

Specificaties Bosch MCM3501M

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

800 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

2,3 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 22 cm

Hoogte: 37,5 cm

Diepte: 26 cm

Omschrijving van Bosch MCM3501M

Met de Bosch MCM3501M foodprocessor kun je moeiteloos raspen, snijden en mixen. Of je nu groenten zoals komkommers, tomaten of uien wilt verwerken, dankzij de scherpe rasp- en snijbladen krijg je altijd een gelijkmatig resultaat. Bovendien is deze foodprocessor voorzien van een handige mini-hakmolen, waarin je kleine hoeveelheden peper, gedroogde specerijen en kaas kunt vermalen. Zo voeg je eenvoudig extra smaak toe aan je gerechten. Met de blenderkan van de Bosch MCM3501M kun je heerlijke sappen en smoothies maken. Door de handige maataanduiding op de meng- en blenderkan kun je precies afmeten hoeveel ingrediënten je nodig hebt. En het beste van alles is dat je na gebruik geen zorgen hoeft te maken over de afwas. Je kunt namelijk alle losse onderdelen van deze foodprocessor eenvoudig in de vaatwasmachine stoppen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je keuken altijd netjes en opgeruimd blijft. Kortom, de Bosch MCM3501M is de ideale keukenhulp voor iedereen die van gemak en kwaliteit houdt.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een blender en hakmolen opzetstuk inbegrepen. Door de metalen behuizing is deze foodprocessor steviger en gaat hij langer mee. De accessoires kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Je stelt de snelheid niet zo precies in op de bereiding, omdat de foodprocessor slechts 2 standen heeft. Vanwege de kleine inhoud van 2,3 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over Bosch MCM3501M

Bosch MCM3501M kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37,5 cm
  • Breedte: 22 cm
  • Diepte: 26 cm
  • Inhoud: 2,3 l

Bosch MCM3501M is een Foodprocessor met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

Bosch MCM3501M is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MCM3501M:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MCM3501M voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.