1. keukengerei
  2. Kenwood Chef Elite KVC5401S

Kenwood Chef Elite KVC5401S

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood Chef Elite KVC5401S is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood Chef Elite KVC5401S.

Specificaties Kenwood Chef Elite KVC5401S

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1200 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden, Worsten maken

Inhoud

4,6 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Blender opzetstuk, Extra mengkom, Foodprocessor opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 38 cm

Hoogte: 34,5 cm

Diepte: 25 cm

Omschrijving van Kenwood Chef Elite KVC5401S

Met de Kenwood Chef Elite KVC5401S haal je een ware keukenheld in huis. Deze alleskunner is uitgerust met een scala aan extra accessoires, waardoor je eenvoudig sapjes kunt mixen, ingrediënten kunt raspen en snijden, en zelfs je eigen gehakt kunt maken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij de meegeleverde extra mengkom kun je moeiteloos meerdere bereidingen tegelijk maken. Maak bijvoorbeeld het beslag voor een heerlijke taart in de ene kom, terwijl je in de andere kom de perfecte botercrème mengt. Met een vermogen van maar liefst 1200 watt kun je de keukenmixer zonder zorgen langdurig gebruiken, zonder dat de motor oververhit raakt. Bovendien is de Chef Elite KVC5401S krachtig genoeg om zelfs het zwaarste deeg te mixen en harde ingrediënten te snijden. Deze keukenmachine is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een onmisbaar hulpmiddel in elke keuken. Met de Kenwood Chef Elite KVC5401S wordt koken en bakken een waar feestje. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de meest heerlijke gerechten en lekkernijen. Met dit veelzijdige apparaat wordt het bereiden van maaltijden een fluitje van een cent. Ben jij klaar om de keuken te veroveren met de Kenwood Chef Elite KVC5401S?

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Met de bijgeleverde accessoires kun je tevens smoothies, sapjes en gehakt maken. Dankzij de handgrepen kun je de mengkom comfortabel vasthouden.

Minpunten
  • Om vloeistoffen af te meten, heb je een extra maatbeker nodig omdat de mengkom geen maataanduiding heeft.

Veelgestelde vragen over Kenwood Chef Elite KVC5401S

Kenwood Chef Elite KVC5401S kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 34,5 cm
  • Breedte: 38 cm
  • Diepte: 25 cm
  • Inhoud: 4,6 l

Kenwood Chef Elite KVC5401S is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden, Worsten maken. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Chef Elite KVC5401S is gemaakt van Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Chef Elite KVC5401S:

Blender opzetstuk, Extra mengkom, Foodprocessor opzetstuk, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom, Vleesmolen opzetstuk

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Chef Elite KVC5401S voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.