Kenwood kMix KMX760YG

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood kMix KMX760YG is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood kMix KMX760YG.

Specificaties Kenwood kMix KMX760YG

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

5 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Geel, Goud

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX760YG

Met de Kenwood kMix KMX760YG kun je niet alleen gemakkelijk deeg kneden, maar ook zwaarder deeg zonder enige moeite. Dit maakt het apparaat perfect voor het maken van je eigen brood- of pizzadeeg. De keukenmixer is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij stevig en duurzaam is. Je kunt de mengkom gemakkelijk vastpakken aan het handvat, zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Dit is vooral handig omdat je niet wilt dat de kom met het beslag uit je handen glipt. Met de handige vulopening in de antispatdeksel kun je ingrediënten toevoegen terwijl je aan het mixen bent. Dit is bijvoorbeeld handig bij het opkloppen van eiwitten, waarbij je de suiker in delen toevoegt. De mengkom heeft een royale inhoud van 5 liter, waardoor je genoeg beslag kunt maken voor 2 taarten tegelijk. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen, wat je kostbare tijd bespaart. Kortom, de Kenwood kMix KMX760YG is een krachtige en betrouwbare keukenmixer die perfect is voor al je bakavonturen.

Pluspunten
  • Met het krachtige vermogen kun je gemakkelijk zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Je kunt de snelheid nauwkeurig instellen met de traploos instelbare snelheid. De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, zodat je in één keer beslag kunt maken voor 2 cakes.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX760YG

Kenwood kMix KMX760YG kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 46 cm
  • Breedte: 29,5 cm
  • Diepte: 44,5 cm
  • Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX760YG is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX760YG is gemaakt van Metaal en is Geel, Goud van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX760YG:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX760YG voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.