1. keukengerei
  2. Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom

Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom.

Specificaties Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom

Merk

Magimix

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

1100 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,6 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 21 cm

Hoogte: 44,5 cm

Diepte: 26 cm

Omschrijving van Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom

Haal een professionele foodprocessor in huis met de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. Bij deze foodprocessor krijg je niet één, maar maar liefst drie mengkommen van verschillende groottes. Met volumes van 1,2, 2,6 en 3,6 liter kun je moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken. Maar dat is niet alles, want deze foodprocessor draait ook zijn hand niet om voor het kneden van dik deeg. Bovendien kun je met de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom ook gemakkelijk sappen, smoothies en purees maken dankzij de meegeleverde accessoires. Je hoeft je geen zorgen te maken over de snelheid, want de stille motor past automatisch de snelheid aan de bereiding aan. Wil je aan de slag met harde ingrediënten? Gebruik dan de pulsestand, die de foodprocessor tijdelijk extra vermogen geeft. En het beste van alles is dat Magimix maar liefst 30 jaar garantie biedt op de motor van deze foodprocessor. Let op: mocht je de meegeleverde blendermix niet kunnen vinden, kijk dan even in de citruspers. Met de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige foodprocessor in huis, maar ook een betrouwbare metgezel in de keuken.

Pluspunten
  • Sinaasappels en citroenen worden geperst met de bijgeleverde citruspersaccessoire. Met het bijgevoegde blendermix opzetstuk kun je de foodprocessor ook gebruiken als blender, zodat je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken. De scherpe Sabatier-schijven raspen en snijden ook zachte groenten en fruit in mooie plakjes.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig worden aangepast.

Veelgestelde vragen over Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom

Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 44,5 cm
  • Breedte: 21 cm
  • Diepte: 26 cm
  • Inhoud: 3,6 l

Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom is een Foodprocessor met een vermogen van 1100 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom is gemaakt van Kunststof en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.