Tristar MX-5030SBK

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Tristar MX-5030SBK is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Tristar MX-5030SBK.

Specificaties Tristar MX-5030SBK

Merk

Tristar

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

5,5 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

6

Afmetingen

Breedte: 42,5 cm

Hoogte: 37,5 cm

Diepte: 25 cm

Omschrijving van Tristar MX-5030SBK

De Tristar MX-5030SBK is de perfecte keukenmixer voor iedereen die van koken en bakken houdt. Met zijn krachtige 1.000 watt motor en grote mengkom van 5,5 liter kan deze mixer moeiteloos al je ingrediënten mixen, kneden en kloppen. Of je nu een luchtige cake, een romige taartvulling of zelfs een stevig pizzadeeg wilt maken, deze mixer kan het allemaal aan. Wat deze mixer echt speciaal maakt, is de traploos instelbare snelheid en de 6 verschillende snelheidsstanden. Dit betekent dat je volledige controle hebt over de snelheid waarmee de machine je ingrediënten mengt. Of je nu voorzichtig wilt mengen of juist snel wilt kloppen, met de Tristar MX-5030SBK kan het allemaal. Daarnaast is deze mixer ook nog eens erg handig in het gebruik. Je kunt de ingrediënten direct in de mengkom afmeten dankzij de handige maataanduiding. En dankzij de antislipvoetjes staat de mixer altijd stevig op zijn plek, zelfs tijdens het kneden of kloppen. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige keukenmixer, dan is de Tristar MX-5030SBK een absolute aanrader.

Pluspunten
  • Met de 6 standen kun je de snelheid aanpassen aan je bereiding. De mengkom van roestvrij staal is stevig en absorbeert geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Dankzij de antislipvoetjes blijft de keukenmixer stevig op zijn plaats staan tijdens het mixen.

Minpunten
  • Bij de aankoop krijg je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over Tristar MX-5030SBK

Tristar MX-5030SBK kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37,5 cm
  • Breedte: 42,5 cm
  • Diepte: 25 cm
  • Inhoud: 5,5 l

Tristar MX-5030SBK is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Tristar MX-5030SBK is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Tristar MX-5030SBK:

Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Tristar MX-5030SBK voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.