1. keukengerei
  2. KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart

KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart.

Specificaties KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

275 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,3 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

6

Afmetingen

Breedte: 35,8 cm

Hoogte: 35,3 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart

Met de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart op jouw aanrecht wordt het bereiden van taarten, cakes, koekjes en andere baksels een stuk gemakkelijker. Deze mixer heeft een laag vermogen van 275 watt, maar laat je niet misleiden door dit cijfer. Dankzij de directe aandrijving van de motor, heeft deze mixer minder wattage nodig om dezelfde kracht te leveren. Hierdoor kan hij zonder moeite beslag mixen en licht deeg kneden. De mengkom heeft een inhoud van 4,3 liter, wat genoeg is voor het maken van beslag voor ongeveer 1,5 taart. Dit betekent dat je bijvoorbeeld 2 kleine taarten of zelfs een prachtige stapeltaart kunt maken. Maar deze KitchenAid Classic Mixer biedt nog meer mogelijkheden. Je kunt hem namelijk uitbreiden met verschillende opzetstukken, zoals een handige pastarollerset of een handige sapcentrifuge. Hiermee kun je niet alleen kneden, kloppen en mixen, maar ook nog eens andere heerlijke gerechten en drankjes bereiden. Met de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart haal je een veelzijdige en krachtige keukenhulp in huis. Hij maakt het bereiden van allerlei heerlijke baksels een stuk gemakkelijker en biedt talloze mogelijkheden met de optionele opzetstukken. Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan jouw keuken met deze prachtige zwarte mixer.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs bij gering vermogen moeiteloos zwaar deeg. De roestvrijstalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer zeer stevig en duurzaam is. Dankzij de antislipvoetjes blijft de keukenmixer tijdens het mixen stevig op zijn plaats staan.

Minpunten
  • Je hoeft met deze keukenmixer geen langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart

KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 35,3 cm
  • Breedte: 35,8 cm
  • Diepte: 22,1 cm
  • Inhoud: 4,3 l

KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 275 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.