Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL.

Specificaties Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1500 W

Bereidingsfuncties

Braden, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Stomen, Warmhouden

Inhoud

6,7 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 20 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 38,8 cm

Omschrijving van Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

De Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL is niet zomaar een keukenmachine, het is een revolutionair apparaat waarmee je nu ook gerechten kunt bereiden. Met de inductieplaat kun je de kom verwarmen van 20 tot 180 graden, waardoor je een breed scala aan gerechten kunt maken. En dankzij de Kenwood World App heb je toegang tot talloze recepten die stap voor stap uitleggen hoe je de meest heerlijke maaltijden kunt bereiden met behulp van de keukenmachine. Het selecteren van een recept en het verzenden van de instructies naar de machine is nog nooit zo eenvoudig geweest. En om het nog gemakkelijker te maken, is er een geïntegreerde weegschaal waarmee je de ingrediënten direct in de kom kunt afwegen. Dit geldt ook voor de meegeleverde accessoires. En met het intuïtieve touchscreen kun je de machine moeiteloos bedienen. Stel de timer in, pas de temperatuur aan en maak gebruik van de voorgeprogrammeerde functies. De Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL maakt koken tot een waar genot en biedt eindeloze mogelijkheden in de keuken.

Pluspunten
  • Dankzij de inductiekookplaat bereid je voedsel in de machine, zoals een roerbakgerecht. Het touchscreen display met voorgeprogrammeerde functies heeft een gebruiksvriendelijke navigatie. Dankzij de zeer krachtige motor kneed je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarin je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL

Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37,8 cm
  • Breedte: 20 cm
  • Diepte: 38,8 cm
  • Inhoud: 6,7 l

Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL is een Keukenmixer met een vermogen van 1500 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Braden, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Stomen, Warmhouden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Fold-accessoire, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.