KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

250 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

2,1 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

Met de KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is een ware alleskunner in de keuken. Met gemak hak je een uitje fijn of bereid je een heerlijke dipsaus. Maar dat is nog niet alles, want bij deze foodprocessor ontvang je ook extra accessoires, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Zo kun je bijvoorbeeld ingrediënten in dunne reepjes snijden met de julienneschijf, terwijl je met het garde accessoire room kunt kloppen tot zelfgemaakte boter. De KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Met de 3 knoppen aan de voorkant kies je eenvoudig de juiste snelheid. En dankzij de handige deksel kun je jouw bereiding gemakkelijk in de koelkast bewaren. Na gebruik kunnen de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser worden gereinigd. En om het helemaal af te maken, kunnen alle onderdelen netjes worden opgeborgen in de mengkom. Zo blijft alles geordend en overzichtelijk in jouw keuken. Kortom, met de KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver haal je een veelzijdige en praktische foodprocessor in huis.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een julienneschijf en een garde accessoire. De pulsestand zorgt voor een korte, krachtige stoot om harde ingrediënten makkelijk te vermalen. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Vanwege de kleine inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver

KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 39 cm
  • Breedte: 19,5 cm
  • Diepte: 19,5 cm
  • Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver is gemaakt van Kunststof en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921ECU Contour Zilver voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.