1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in het prachtige Tingrijs maakt u moeiteloos heerlijk deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar wat hem echt bijzonder maakt is de motor die zich in de kop bevindt. Hierdoor kan hij zonder enig energieverlies zelfs het zwaarste brooddeeg aan. De kop van de KitchenAid is bovendien kantelbaar, waardoor u de deeghaken eenvoudig kunt verwisselen. En met de meegeleverde 2 mengkommen hoeft u niet tussendoor af te wassen, terwijl het antispatdeksel ervoor zorgt dat uw aanrecht vrij blijft van beslagspetters. Maar dat is nog niet alles! Wilt u de mogelijkheden van uw KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Dan kunt u kiezen uit een groot assortiment opzetstukken die u eenvoudig bevestigt op het aansluitpunt aan de voorzijde. Met deze KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS wordt bakken een waar genot!

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar klaarmaken, zonder tussendoor af te wassen. De keukenmixer is stevig en duurzaam dankzij de metalen behuizing.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Tingrijs voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.