KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

250 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kneden, Raspen, Snijden

Inhoud

2,1 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit

Met de KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is perfect om bijvoorbeeld een uitje fijn te hakken of een heerlijke dipsaus te maken. Bovendien ontvang je extra accessoires, zoals een handige julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kun je ingrediënten moeiteloos in dunne reepjes snijden. En met het garde accessoire kun je room kloppen tot zelfgemaakte boter. Je kunt eenvoudig de gewenste snelheid instellen met de 3 knoppen aan de voorkant. Bewaar je bereiding gemakkelijk in de koelkast met behulp van de handige deksel. En na gebruik kun je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser reinigen. Berg alles netjes op in de mengkom, zodat je alle onderdelen altijd bij elkaar hebt. Met de KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit haal je een veelzijdige foodprocessor in huis die je helpt bij het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten. Dankzij de extra accessoires en handige functies is deze foodprocessor een onmisbare aanwinst in elke keuken.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een julienneschijf en een garde-accessoire inbegrepen. De pulsestand zorgt voor een korte, krachtige puls om harde ingrediënten gemakkelijk te vermalen. De accessoires kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Vanwege de beperkte capaciteit van 2,1 liter is deze keukenmachine slechts geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit

KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 39 cm
  • Breedte: 19,5 cm
  • Diepte: 19,5 cm
  • Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.