1. keukengerei
  2. Bosch MUM5824C CreationLine

Bosch MUM5824C CreationLine

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MUM5824C CreationLine is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MUM5824C CreationLine.

Specificaties Bosch MUM5824C CreationLine

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,9 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Wit, Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM5824C CreationLine

Met de Bosch MUM5824C CreationLine kun je nu nog meer doen dan alleen mixen. Met de extra opzetstukken maak je moeiteloos smoothies, gehakt en snijd je ingrediënten fijn. Dit multifunctionele apparaat is de perfecte aanvulling in elke keuken en vervangt meerdere losse apparaten. Met een vermogen van 1000 watt is de mixer krachtig genoeg om zwaar deeg te kneden. Maak bijvoorbeeld je eigen heerlijke pizzadeeg en snijd de groenten fijn met behulp van de foodprocessor. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf gehakt te maken met de vleesmolen. De Bosch MUM5824C CreationLine wordt geleverd met een ruime mengkom van 3,9 liter, waarin je voldoende beslag kunt maken voor één taart. Wil je meerdere taarten tegelijkertijd maken of ben je van plan om een stapeltaart te creëren? Geen probleem! Gebruik gewoon de extra mengkom en bespaar jezelf de moeite van tussendoor afwassen. Met dit veelzijdige apparaat ben je in staat om al je culinaire creaties tot in perfectie uit te voeren. Laat je inspireren en ontdek de eindeloze mogelijkheden die de Bosch MUM5824C CreationLine te bieden heeft!

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je stevig deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Met de toegevoegde accessoires kun je ook smoothies maken, gehakt malen en ingrediënten fijn snijden of raspen. Met de ingebouwde maataanduiding kun je vloeistoffen direct in de mengkom meten.

Minpunten
  • Een behuizing van kunststof is minder sterk dan een behuizing van roestvrij staal (rvs) en verkleurt na verloop van tijd.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM5824C CreationLine

Bosch MUM5824C CreationLine kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 28,2 cm
  • Breedte: 28 cm
  • Diepte: 27,1 cm
  • Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM5824C CreationLine is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM5824C CreationLine is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Wit, Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM5824C CreationLine:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM5824C CreationLine voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.