1. keukengerei
  2. SMEG SMF02CREU Crème

SMEG SMF02CREU Crème

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. SMEG SMF02CREU Crème is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over SMEG SMF02CREU Crème.

Specificaties SMEG SMF02CREU Crème

Merk

SMEG

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

800 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Crème

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 40,5 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van SMEG SMF02CREU Crème

Met de SMEG SMF02CREU Crème heb jij als hobby bakker een handige keukenmixer in huis waarmee je pizzadeeg en taartbeslag maakt. Deze elegante mixer is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je keuken. De crèmekleurige behuizing geeft een retro uitstraling en past perfect bij een vintage interieur. Deze keukenmixer heeft een krachtig vermogen waarmee je moeiteloos meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken. Met de 10 ingebouwde standen heb je volledige controle over het eindresultaat. Of je nu deeg wilt kneden of slagroom wilt opkloppen, deze mixer biedt de perfecte snelheid voor elke klus. Dankzij de soft start functie begint de machine rustig met mengen, zodat het beslag niet uit de roestvrijstalen mengkom van maar liefst 4,8 liter wordt geslagen. Na een heerlijke baksessie wil je natuurlijk niet te lang bezig zijn met het schoonmaken. Gelukkig zijn de mengkom en accessoires gemakkelijk af te wassen in de vaatwasser. Zo kun je snel genieten van je creaties zonder gedoe. Kortom, met de SMEG SMF02CREU Crème haal je niet alleen een praktische keukenmixer in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher.

Pluspunten
  • Met het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Voor het afmeten van vloeistoffen heb je een extra maatbeker nodig, omdat de mengkom geen maataanduiding heeft. Deze keukenmixer wordt niet vaak gebruikt en je kneedt er geen zwaar deeg mee.

Veelgestelde vragen over SMEG SMF02CREU Crème

SMEG SMF02CREU Crème kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37,8 cm
  • Breedte: 40,5 cm
  • Diepte: 22,1 cm
  • Inhoud: 4,8 l

SMEG SMF02CREU Crème is een Keukenmixer met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

SMEG SMF02CREU Crème is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Crème van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met SMEG SMF02CREU Crème:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar SMEG SMF02CREU Crème voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.