1. keukengerei
  2. Bosch MultiTalent 8 MC812M865

Bosch MultiTalent 8 MC812M865

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MultiTalent 8 MC812M865 is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MultiTalent 8 MC812M865.

Specificaties Bosch MultiTalent 8 MC812M865

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

1250 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

2,4 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 25 cm

Hoogte: 43 cm

Diepte: 30 cm

Omschrijving van Bosch MultiTalent 8 MC812M865

De Bosch MultiTalent 8 MC812M865 is een robuuste voedselverwerker met een behuizing van roestvrij staal, die je dankzij het indrukwekkende vermogen van 1250 watt kunt gebruiken voor het bereiden van diverse gerechten. Het krachtige vermogen maakt deze voedselverwerker perfect voor het kneden van zware deegsoorten, zoals brooddeeg of pizzadeeg. Maar deze veelzijdige voedselverwerker kan meer dan alleen bakken. Hij kan ook hakken, raspen en snijden. Dit model is uitgerust met een snijschijf voor het maken van friet, een schijf voor het snijden van soepgroenten en een blokjessnijder voor het maken van blokjes van groenten, fruit of kaas. Heb je zin in een heerlijke smoothie? Bevestig dan de blenderopzetstuk op de voedselverwerker. En wanneer je klaar bent, kunnen alle losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de afwas. Met de Bosch MultiTalent 8 MC812M865 heb je een all-in-one keukenhulp die je helpt bij het bereiden van allerlei gerechten. De krachtige motor zorgt voor moeiteloos kneden en het bereiden van zwaar deeg. Daarnaast biedt de voedselverwerker talloze mogelijkheden op het gebied van hakken, raspen en snijden, zodat je gemakkelijk allerlei ingrediënten kunt bereiden. Bovendien wordt het apparaat geleverd met handige accesso.

Pluspunten
  • Een voedselverwerker met een roestvrijstalen behuizing is steviger dan een voedselverwerker van kunststof en staat ook steviger op je aanrecht. Deze voedselverwerker wordt ook geleverd met een blender en een garde. Met een vermogen van 1.250 watt kun je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten.

Minpunten
  • Bij deze foodprocessor wordt geen opzetstuk voor een citruspers meegeleverd om sinaasappels en citroenen te persen.

Veelgestelde vragen over Bosch MultiTalent 8 MC812M865

Bosch MultiTalent 8 MC812M865 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 43 cm
  • Breedte: 25 cm
  • Diepte: 30 cm
  • Inhoud: 2,4 l

Bosch MultiTalent 8 MC812M865 is een Foodprocessor met een vermogen van 1250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien standen.

Bosch MultiTalent 8 MC812M865 is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MultiTalent 8 MC812M865:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MultiTalent 8 MC812M865 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.