1. keukengerei
  2. Kenwood KHC29. W0SI Prospero+

Kenwood KHC29. W0SI Prospero+

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood KHC29. W0SI Prospero+ is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood KHC29. W0SI Prospero+.

Specificaties Kenwood KHC29. W0SI Prospero+

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

4 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Hakmolen opzetstuk, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom, Rasp opzetstuk, Sapcentrifuge opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

5

Afmetingen

Breedte: 25 cm

Hoogte: 28 cm

Diepte: 24 cm

Omschrijving van Kenwood KHC29. W0SI Prospero+

Met de Kenwood KHC29.W0SI Prospero+ haal je een veelzijdige keukenhulp in huis die wordt geleverd met extra accessoires. Deze keukenmixer biedt je de mogelijkheid om allerlei culinaire creaties te maken. Met de sapcentrifuge maak je eenvoudig heldere en gezonde sappen van een verscheidenheid aan groenten en fruit. Als je graag je eigen gehakt wilt maken, kun je gebruik maken van de vleesmolen om stukken vlees te malen. Daarnaast kun je de hakmolen gebruiken om ingrediënten zoals ui en chocolade fijn te hakken. De Kenwood KHC29.W0SI Prospero+ heeft een gemiddeld vermogen, waardoor je ook zwaarder deeg kunt kneden, zoals voor een heerlijke zelfgemaakte pizza. Met de foodprocessor kun je niet alleen groenten fijn snijden voor op de pizza, maar ook kaas raspen. Het schoonmaken van deze keukenmixer is een fluitje van een cent, aangezien alle losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser kunnen worden gereinigd. Haal de Kenwood KHC29.W0SI Prospero+ in huis en geniet van de vele mogelijkheden die deze keukenhulp biedt voor al je culinaire avonturen.

Pluspunten
  • Met het krachtige vermogen kun je gemakkelijk zwaar deeg zoals brood- of pizzadeeg kneden. Met de extra accessoires kun je ook smoothies, sapjes, gehakt maken en ingrediënten fijnhakken, snijden of raspen. Dankzij de maataanduiding kun je vloeistoffen direct in de mengkom afmeten.

Minpunten
  • Doordat de mixer maar 5 standen heeft, stel je de snelheid niet nauwkeurig af op de bereiding.

Veelgestelde vragen over Kenwood KHC29. W0SI Prospero+

Kenwood KHC29. W0SI Prospero+ kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 28 cm
  • Breedte: 25 cm
  • Diepte: 24 cm
  • Inhoud: 4 l

Kenwood KHC29. W0SI Prospero+ is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 5 standen.

Kenwood KHC29. W0SI Prospero+ is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood KHC29. W0SI Prospero+:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Hakmolen opzetstuk, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom, Rasp opzetstuk, Sapcentrifuge opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood KHC29. W0SI Prospero+ voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.