1. keukengerei
  2. Bosch MUMS2EW40 Wit

Bosch MUMS2EW40 Wit

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MUMS2EW40 Wit is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MUMS2EW40 Wit.

Specificaties Bosch MUMS2EW40 Wit

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

700 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,8 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

4

Afmetingen

Breedte: 26,6 cm

Hoogte: 26,6 cm

Diepte: 27,7 cm

Omschrijving van Bosch MUMS2EW40 Wit

Met de Bosch MUMS2EW40 Wit heb je een uitstekende keukenmachine in huis, compleet met een uitgebreid accessoire pakket. Deze multifunctionele machine biedt talloze mogelijkheden om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Met een vermogen van 700 watt is de Bosch krachtig genoeg om moeiteloos meerdere bereidingen achter elkaar te maken. De roestvrijstalen mengkom heeft een royale inhoud van 3,8 liter, waarmee je tot wel 2,5 kilogram aan heerlijk deeg kunt maken. Dankzij de innovatieve 3D Planetary Mixing techniek bewegen de opzetstukken, zoals de klopper en kneedhaak, in maar liefst 3 richtingen. Hierdoor wordt het beslag perfect en luchtig gemengd. Bovendien beschikt de machine over 4 snelheidsstanden, zodat je altijd de juiste bereiding kunt kiezen voor jouw recept. De Bosch MUMS2EW40 Wit staat stevig op zijn plek tijdens het mengen en kneden, dankzij de anti-slip voetjes. Daarnaast zijn de losse accessoires vaatwasserbestendig, waardoor je ze na gebruik eenvoudig kunt reinigen. Kortom, met deze keukenmachine haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige assistent in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keukeninterieur.

Pluspunten
  • Met de extra accessoires kun je ook smoothies maken, gehakt malen en ingrediënten fijn snijden of raspen. De roestvrijstalen mengkom is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op. Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden zonder dat de motor oververhit raakt.

Minpunten
  • De mengkom is kleiner dan het gemiddelde en is geschikt voor het beslag van één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over Bosch MUMS2EW40 Wit

Bosch MUMS2EW40 Wit kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 26,6 cm
  • Breedte: 26,6 cm
  • Diepte: 27,7 cm
  • Inhoud: 3,8 l

Bosch MUMS2EW40 Wit is een Keukenmixer met een vermogen van 700 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 4 standen.

Bosch MUMS2EW40 Wit is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUMS2EW40 Wit:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUMS2EW40 Wit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.