Bosch MUMS2VM00 Zwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MUMS2VM00 Zwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MUMS2VM00 Zwart.

Specificaties Bosch MUMS2VM00 Zwart

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

900 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

3,8 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

7

Afmetingen

Breedte: 26,6 cm

Hoogte: 26,6 cm

Diepte: 27,7 cm

Omschrijving van Bosch MUMS2VM00 Zwart

Met de Bosch MUMS2VM00 Zwart, met een vermogen van 900 watt, kun je moeiteloos meerdere bereidingen achter elkaar maken. De keukenmachine beschikt over 7 snelheidsstanden, waarmee je de snelheid nauwkeurig kunt instellen. Dankzij de innovatieve 3D Planetary Mixing techniek bewegen de opzetstukken, zoals de klopper en kneedhaak, in 3 verschillende richtingen. Hierdoor wordt het beslag perfect gemengd en krijgt het een luchtige structuur. Deze Bosch keukenmachine is voorzien van antislipvoetjes, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan, zelfs op de hoogste stand. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het mixen. Bovendien zijn de losse accessoires vaatwasserbestendig, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan de afwas. Geniet van het gemak en de veelzijdigheid van de Bosch MUMS2VM00 Zwart en bereid moeiteloos de meest uiteenlopende recepten.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat de motor oververhit raakt. Ingrediënten worden niet weggeslingerd, dankzij de softstart die de snelheid langzaam opbouwt. Je kunt de accessoires gemakkelijk in de vaatwasser schoonmaken na gebruik.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over Bosch MUMS2VM00 Zwart

Bosch MUMS2VM00 Zwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 26,6 cm
  • Breedte: 26,6 cm
  • Diepte: 27,7 cm
  • Inhoud: 3,8 l

Bosch MUMS2VM00 Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 900 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUMS2VM00 Zwart is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUMS2VM00 Zwart:

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUMS2VM00 Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.