1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart

Maak met gemak heerlijke gebakjes en broden met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart. Deze krachtige keukenmixer met een vermogen van 300 watt is perfect voor het kneden van zwaar deeg en het mixen van beslag. Dankzij de unieke motor die zich in de kop bevindt, gaat er geen energie verloren tussen de menghaak en de motor. Hierdoor kan de mixer moeiteloos omgaan met zelfs het zwaarste brooddeeg. De kantelbare kop van de KitchenAid maakt het eenvoudig om de deeghaken te verwisselen. Met de meegeleverde 2 mengkommen hoef je niet tussendoor af te wassen en het antispatdeksel zorgt ervoor dat je aanrecht schoon blijft. Wil je je culinaire mogelijkheden verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een breed assortiment aan opzetstukken beschikbaar die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart wordt bakken een feest!

Pluspunten
  • Met een directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Met een extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Bij je krijgt geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.