Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL.

Specificaties Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1400 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Warmhouden

Inhoud

7 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 20 cm

Hoogte: 38,5 cm

Diepte: 39,5 cm

Omschrijving van Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

Met de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL haal je een veelzijdige keukenmachine in huis die perfect is voor het bereiden van heerlijke baksels. Deze krachtige machine met een vermogen van 1400 watt kan zelfs de zwaarste ingrediënten moeiteloos mengen. Met 13 snelheden, inclusief pulse en fold functie, en 3 roersnelheden heb je volledige controle over het mengproces. Het intuïtieve touchscreen van de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL biedt vooraf ingestelde functies, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en mixen. Dankzij de ingebouwde weegschaal bespaar je tijd en afwas doordat je ingrediënten direct in de mengkom kunt wegen. Bovendien zorgt de verlichting in de kom voor een beter zicht, wat handig is bij het mengen van ingrediënten. De verlichting is gemakkelijk met één hand te bevestigen. Naast de vele functies en handige extra's, wordt de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL geleverd met 2 mengkommen. Hierdoor kom je nooit een kom tekort tijdens het bereiden van je favoriete recepten. Met deze keukenmachine wordt bakken een feestje!

Pluspunten
  • Je kunt deeg laten rijzen of chocolade laten smelten in de mengkom, dankzij de verwarmfunctie. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar bereiden, zonder tussendoor af te wassen. Dankzij het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden.

Minpunten
  • De afmetingen van het apparaat zijn behoorlijk groot, waardoor het minder goed in je keukenkastje past.

Veelgestelde vragen over Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL

Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 38,5 cm
  • Breedte: 20 cm
  • Diepte: 39,5 cm
  • Inhoud: 7 l

Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL is een Keukenmixer met een vermogen van 1400 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Warmhouden. Het heeft bovendien standen.

Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, K-klopper, Kneedhaak

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.