DOMO Puur DO9175KR

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. DOMO Puur DO9175KR is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over DOMO Puur DO9175KR.

Specificaties DOMO Puur DO9175KR

Merk

Domo

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

700 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

6

Afmetingen

Breedte: 21,3 cm

Hoogte: 31 cm

Diepte: 33 cm

Omschrijving van DOMO Puur DO9175KR

De DOMO Puur DO9175KR is een veelzijdige keukenhulp die je in staat stelt om de perfecte bereiding te verkrijgen voor al je favoriete gerechten. Met de traploos instelbare snelheid kun je de snelheid nauwkeurig afstellen op de ingrediënten die je gebruikt, waardoor je altijd optimale resultaten behaalt. Of je nu lichte ingrediënten zoals eiwitten wilt mixen op een lage snelheid voor een heerlijk luchtig resultaat, of deeg wilt kneden voor een overheerlijke appeltaart, de DOMO Puur DO9175KR kan het allemaal aan. Met de meegeleverde klopper mix je moeiteloos lichte ingrediënten en met de deeghaak kun je krachtig kneden. Hierdoor kun je met gemak de meest complexe recepten bereiden. Naast de handige snelheidsinstellingen, is de DOMO Puur DO9175KR ook voorzien van een antispatdeksel. Dit betekent dat er geen spetters in het rond vliegen tijdens het kloppen van slagroom of andere ingrediënten. Zo blijft je keuken schoon en kun je zonder zorgen aan de slag. En het beste van alles is dat de roestvrijstalen mengkom en de 3 opzetstukken gemakkelijk gereinigd kunnen worden in de vaatwasmachine. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite na een lange dag in de keuken. Met de DOMO Puur DO9175KR haal je een betrouwbare en praktische keukenhulp in huis die je helpt bij al je culinaire avonturen.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kan je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 6 snelheidsstanden kan je de snelheid aanpassen aan je bereiding. De roestvrijstalen mengkom is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over DOMO Puur DO9175KR

DOMO Puur DO9175KR kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 31 cm
  • Breedte: 21,3 cm
  • Diepte: 33 cm
  • Inhoud: 4 l

DOMO Puur DO9175KR is een Keukenmixer met een vermogen van 700 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

DOMO Puur DO9175KR is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met DOMO Puur DO9175KR:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar DOMO Puur DO9175KR voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.