1. keukengerei
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH.

Specificaties Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1200 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

7 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 22,5 cm

Hoogte: 37 cm

Diepte: 40 cm

Omschrijving van Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH maak je moeiteloos genoeg beslag voor 2,5 springvormen in één keer, dankzij de ruime mengkom van 7 liter. Deze veelzijdige keukenmachine is uitgerust met een handige ingebouwde weegschaal, waardoor je ingrediënten direct in de mengkom kunt afwegen. Met een indrukwekkend vermogen van 1.200 watt kun je met deze krachtpatser meerdere zware bereidingen achter elkaar maken, zoals heerlijk brood- of pizzadeeg. Bij de aankoop van deze keukenmachine ontvang je niet alleen een deeghaak, maar ook een k-klopper en garde. Met de deeghaak kneed je moeiteloos deeg, terwijl de k-klopper ideaal is voor het mengen van beslag. De garde is perfect voor het opkloppen van heerlijke slagroom. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over spetters, dankzij de praktische antispatdeksel. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser kunt plaatsen, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Pluspunten
  • Met een ruime inhoud van 7 liter kun je beslag maken voor 2 tot 3 cakes tegelijk in de mengkom. Je kunt ingrediënten direct wegen in de mengkom dankzij de ingebouwde weegschaal. Met zijn zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen maken met zwaar deeg.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom waar je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar mee kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH

Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37 cm
  • Breedte: 22,5 cm
  • Diepte: 40 cm
  • Inhoud: 7 l

Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH is gemaakt van Metaal en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH:

Antispat deksel, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.