KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver.

Specificaties KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

400 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,1 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 22,2 cm

Hoogte: 46,4 cm

Diepte: 22,2 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver

Met de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver kun je moeiteloos grote hoeveelheden hakken, snijden en kneden. Deze foodprocessor is voorzien van een ruime mengkom van 3,1 liter, perfect geschikt voor maaltijden voor 3 personen. Met een krachtige motor van 400 watt en duurzame messen kan deze foodprocessor verschillende soorten ingrediënten aan. Je kunt de snelheid traploos instellen, zodat je altijd de gewenste consistentie bereikt. Of je nu een gladde textuur wilt creëren of noten wilt pureren, met het multifunctionele mes is alles mogelijk. Daarnaast wordt de KitchenAid 5KFP1319ECU geleverd met een handig deegmes, ideaal voor het snel kneden van gistdeeg. Met de meegeleverde snijkit kun je zachte groenten en aardappelen moeiteloos omtoveren tot perfect gesneden blokjes. Dankzij de deksel kun je overtollige ingrediënten bewaren in de koelkast, zonder dat je extra bakjes hoeft te gebruiken. En na gebruik kun je de accessoires netjes opbergen in het opbergvak, waardoor je waardevolle ruimte bespaart in je keukenlades. De KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver is niet alleen een krachtige en veelzijdige foodprocessor, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met zijn zilveren afwerking past hij perfect bij elke keukeninrichting. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en effici.

Pluspunten
  • De foodprocessor heeft een traploze instelling, zodat je de snelheid nauwkeurig kunt aanpassen aan de bereiding. Je kunt ingrediënten in verschillende diktes snijden. De accessoires kunnen eenvoudig worden opgeborgen in het opbergvak van de mengkom.

Minpunten
  • Je snijdt en hakt alleen zachte of kleine stukken groenten en fruit.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver

KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 46,4 cm
  • Breedte: 22,2 cm
  • Diepte: 22,2 cm
  • Inhoud: 3,1 l

KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver is een Foodprocessor met een vermogen van 400 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver is gemaakt van Kunststof en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.