Magimix CS 5200 XL Premium Rood

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Magimix CS 5200 XL Premium Rood is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Magimix CS 5200 XL Premium Rood.

Specificaties Magimix CS 5200 XL Premium Rood

Merk

Magimix

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

1100 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,6 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

1

Afmetingen

Breedte: 21 cm

Hoogte: 44,5 cm

Diepte: 26 cm

Omschrijving van Magimix CS 5200 XL Premium Rood

Maak kennis met de Magimix CS 5200 XL Premium Rood, de ultieme keukenhulp voor het maken van heerlijke sappen, cocktails en smoothies. Dankzij het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk kun je nu genieten van verse en gezonde drankjes met gemak. Maar dat is nog niet alles! Naast de standaard snij- en raspschijven ontvang je ook nog eens 3 extra schijven. Deze geweldige set bevat een parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf. Hiermee kun je moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken. Zelfs het kneden van dik deeg is een fluitje van een cent met deze krachtige foodprocessor. Maar wat deze Magimix CS 5200 XL Premium Rood echt bijzonder maakt, is de automatische snelheidsaanpassing van de stille motor. Je hoeft je geen zorgen te maken over de juiste snelheid, want de foodprocessor past dit automatisch aan op basis van de bereiding. En wanneer je aan de slag gaat met harde ingrediënten, kun je gebruik maken van de pulsestand. Dit geeft de foodprocessor tijdelijk extra vermogen, zodat zelfs de meest uitdagende ingrediënten geen probleem vormen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Magimix ook nog eens 30 jaar garantie op de motor. Zo kun je jarenlang genieten van al het gemak en de veelzijdigheid die deze foodprocessor te bieden heeft.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een sapcentrifuge, blendermixer, citruspers en een eiwitklopper inbegrepen. Dankzij de kracht van 1.100 watt kun je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten. De foodprocessor past automatisch de snelheid aan op het bereidingsproces.

Minpunten
  • De snelheid kan niet handmatig worden aangepast.

Veelgestelde vragen over Magimix CS 5200 XL Premium Rood

Magimix CS 5200 XL Premium Rood kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 44,5 cm
  • Breedte: 21 cm
  • Diepte: 26 cm
  • Inhoud: 3,6 l

Magimix CS 5200 XL Premium Rood is een Foodprocessor met een vermogen van 1100 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Magimix CS 5200 XL Premium Rood is gemaakt van Kunststof en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Magimix CS 5200 XL Premium Rood:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Magimix CS 5200 XL Premium Rood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.