KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

500 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

6,9 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 28,7 cm

Hoogte: 41,9 cm

Diepte: 37,1 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood is een onmisbaar apparaat in jouw keuken. Met een krachtig vermogen van 500 watt kan deze mixer moeiteloos zwaar brooddeeg kneden. Maar dat is niet alles, want naast de kneedhaak ontvang je ook een draadgarde en een platte menghaak. Hiermee kun je niet alleen deeg kneden, maar ook beslag mixen en luchtige bereidingen zoals eiwit en room maken. Deze mixer is voorzien van een grote mengkom met een inhoud van 6,9 liter. Dit betekent dat je in één keer veel beslag of deeg kunt bereiden. Bovendien heeft de mengkom een antispatdeksel, waardoor je keuken schoon blijft tijdens het mixen. De hoogte van de mengkom is eenvoudig verstelbaar met behulp van een hendel. Hierdoor worden alle ingrediënten goed gemengd, zelfs tot op de rand van de kom. En dankzij het handige ontwerp kun je de bereiding ook gemakkelijk uit de kom halen. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige mixer in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher voor op je aanrecht. De mixer is uitgevoerd in een prachtige keizerrode kleur, waardoor hij meteen de aandacht trekt. Dus of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag in de keuken staat, met deze KitchenAid mixer kun je al je culinaire.

Pluspunten
  • De keukenmixer kneedt ook langdurig zwaar deeg met weinig vermogen vanwege de directe aandrijving. De mengkom heeft een inhoud van 6,9 liter, waardoor je in één keer beslag maakt voor 3 cakes. Met de 10 standen pas je de snelheid nauwkeurig aan op je bereiding.

Minpunten
  • Om vloeistoffen af te meten, heb je een extra maatbeker nodig, omdat de mengkom geen maataanduiding heeft.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 41,9 cm
  • Breedte: 28,7 cm
  • Diepte: 37,1 cm
  • Inhoud: 6,9 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood is een Keukenmixer met een vermogen van 500 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.