KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

250 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

2,1 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

Met de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is perfect voor het fijnhakken van een uitje of het maken van een heerlijke dipsaus. Daarnaast ontvang je extra accessoires, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Hiermee kun je ingrediënten moeiteloos in dunne reepjes snijden, of room tot zelfgemaakte boter kloppen. De KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart is voorzien van 3 knoppen aan de voorkant, waarmee je gemakkelijk de gewenste snelheid kunt kiezen. Dankzij de handige deksel kun je jouw bereiding ook eenvoudig in de koelkast bewaren. Na gebruik kunnen de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. Bovendien kun je alles netjes opbergen in de mengkom, zodat je alle onderdelen altijd bij elkaar hebt. Met de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart wordt koken en bakken een plezierige en efficiënte ervaring. Deze foodprocessor is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol dankzij zijn onyx zwarte kleur. Voeg deze veelzijdige keukenhulp toe aan je keuken en geniet van de vele mogelijkheden die het biedt.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor ontvang je ook een julienneschijf en een garde accessoire. De pulsestand biedt een korte, extra krachtige boost om hardere ingrediënten moeiteloos te vermalen. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Deze foodprocessor is alleen geschikt voor 2 personen vanwege zijn kleine inhoud van 2,1 liter.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart

KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 39 cm
  • Breedte: 19,5 cm
  • Diepte: 19,5 cm
  • Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.