1. keukengerei
  2. KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart

KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart.

Specificaties KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

250 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

1,7 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart

De KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart is niet zomaar een foodprocessor, het is een compact en handig apparaat dat een vaste plek op je aanrecht verdient. Met deze veelzijdige foodprocessor kun je allerlei taken uitvoeren, zoals mixen, raspen, hakken en pureren. Dankzij de meegeleverde snij- en raspschijven kun je verschillende gerechten bereiden. Gebruik de dunne schijf bijvoorbeeld om wortels te raspen voor een heerlijke worteltaart, en de dikke schijf om perfect gesneden frietjes te maken. Je hebt volledige controle over de snelheid van de KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. De snelheid is traploos instelbaar, zodat je de perfecte snelheid kunt kiezen voor elk gerecht dat je bereidt. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, zodat je geen tijd hoeft te verspillen aan het schoonmaken van de foodprocessor. Bovendien passen alle onderdelen netjes in de kom, waardoor je alles gemakkelijk kunt opbergen en bij elkaar houdt. Met de KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart wordt koken en bakken een stuk eenvoudiger en plezieriger. Dankzij het compacte formaat en de handige functies is deze foodprocessor een onmisbaar hulpmiddel in elke keuken. Voeg dit apparaat toe aan je keuken en ontdek de vele mogelijkheden.

Pluspunten
  • De snelheid van de foodprocessor kan traploos worden ingesteld, zodat je het nauwkeurig kunt aanpassen aan het bereidingsproces. Het snoer van de foodprocessor kan gemakkelijk worden opgeruimd in het opbergvak aan de onderkant. Met de pulsestand kun je kortstondig een extra krachtstoot geven om harde ingrediënten gemakkelijk te verpulveren.

Minpunten
  • Vanwege de kleine inhoud van 1,7 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor één tot twee personen. Een foodprocessor met een behuizing van kunststof is minder stevig dan een foodprocessor van metaal of roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart

KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 39 cm
  • Breedte: 19,5 cm
  • Diepte: 19,5 cm
  • Inhoud: 1,7 l

KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.