SMEG SMF02RDEU Rood

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. SMEG SMF02RDEU Rood is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over SMEG SMF02RDEU Rood.

Specificaties SMEG SMF02RDEU Rood

Merk

SMEG

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

800 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 40,5 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van SMEG SMF02RDEU Rood

Met de SMEG SMF02RDEU Rood haal je als gepassioneerde bakker een handige keukenmixer in huis die je helpt bij het maken van perfect pizzadeeg en smeuïg taartbeslag. Deze krachtige mixer maakt het mogelijk om meerdere bereidingen achter elkaar te kneden, dankzij het indrukwekkende vermogen. Met de 10 ingebouwde standen heb je volledige controle over het eindresultaat. Dit is bijzonder handig, want zo kun je de lage stand gebruiken voor het kneden van deeg en schakelen naar een hogere stand om slagroom op te kloppen. Met de soft start functie begint de machine rustig met mengen, waardoor het beslag niet uit de roestvrijstalen mengkom van maar liefst 4,8 liter wordt geslagen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een rommelige keuken. En het beste van alles? Na het bakken kun je de mengkom en accessoires moeiteloos schoonmaken in de vaatwasser. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van je heerlijke creaties! Maar dat is nog niet alles, de SMEG SMF02RDEU Rood is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De opvallende rode kleur geeft een speelse en retro uitstraling aan de mixer. Met zijn elegante vormgeving en hoogwaardige materialen is deze keukenmixer niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een echte eyecatcher. Dus waar wacht je nog op? Haal de SMEG SMF02.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
  • Om vloeistoffen af te meten, heb je een extra maatbeker nodig, omdat de mengkom geen maataanduiding heeft. Deze keukenmixer wordt niet vaak gebruikt en wordt niet gebruikt om zwaar deeg te kneden.

Veelgestelde vragen over SMEG SMF02RDEU Rood

SMEG SMF02RDEU Rood kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37,8 cm
  • Breedte: 40,5 cm
  • Diepte: 22,1 cm
  • Inhoud: 4,8 l

SMEG SMF02RDEU Rood is een Keukenmixer met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

SMEG SMF02RDEU Rood is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met SMEG SMF02RDEU Rood:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar SMEG SMF02RDEU Rood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.