Kenwood kMix KMX750BK Zwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood kMix KMX750BK Zwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood kMix KMX750BK Zwart.

Specificaties Kenwood kMix KMX750BK Zwart

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

5 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

6

Afmetingen

Breedte: 29,5 cm

Hoogte: 46 cm

Diepte: 44,5 cm

Omschrijving van Kenwood kMix KMX750BK Zwart

De Kenwood kMix KMX750BK Zwart is de perfecte keukenmixer voor de enthousiaste hobbykok. Met een vermogen van maar liefst 1000 watt is deze mixer in staat om al je meng- en kneedwerk moeiteloos aan te kunnen. Met de meegeleverde klopper, mixer en kneedhaak kun je gemakkelijk en snel beslag mixen, eiwitten stijfkloppen en brood- of pizzadeeg kneden. De mengkom van 5 liter biedt voldoende ruimte om tot wel 12 eiwitten tegelijkertijd stijf te kloppen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ingrediënten te snel worden gemengd, want deze mixer heeft een geleidelijke snelheidsverhoging. Hierdoor blijft je beslag luchtig en perfect gemengd. Na het bakken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. De mengkom is namelijk vaatwasmachinebestendig en de antispatdeksel voorkomt dat het beslag alle kanten op vliegt. Ben je op zoek naar een krachtige keukenmixer met een ruime mengkom van 5 liter? Dan is de Kenwood kMix KMX750BK Zwart de ideale keuze voor jou. Laat je inspireren en creëer de meest heerlijke gerechten met gemak en precisie.

Pluspunten
  • Met het krachtige vermogen kun je moeiteloos zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Dankzij de softstart functie bouwen ingrediënten langzaam op en vliegen ze niet door de lucht. Je kunt de snelheid nauwkeurig aanpassen aan het bereidingsproces met de traploos instelbare snelheid.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over Kenwood kMix KMX750BK Zwart

Kenwood kMix KMX750BK Zwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 46 cm
  • Breedte: 29,5 cm
  • Diepte: 44,5 cm
  • Inhoud: 5 l

Kenwood kMix KMX750BK Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 6 standen.

Kenwood kMix KMX750BK Zwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood kMix KMX750BK Zwart:

Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood kMix KMX750BK Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.