1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey is een krachtige keukenmixer met een directe aandrijving van de motor, waardoor er minder energie nodig is om toch veel kracht te leveren. Hierdoor is deze mixer niet alleen effectief in het bereiden van heerlijke gerechten, maar ook nog eens energiezuinig. Met deze mixer kun je niet alleen taarten en cakes maken, maar ook je eigen pizza of brood. De motor is namelijk sterk genoeg om af en toe zwaar deeg te kneden. De mengkom van de KitchenAid Artisan Mixer heeft een handige handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt vastpakken en op de mixer kunt bevestigen. Met een inhoud van 4,8 liter kun je in één keer beslag maken voor 1,5 taart. Daarnaast wordt deze keukenmixer geleverd met een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom. Hiermee heb je alles wat je nodig hebt om de lekkerste gerechten te bereiden. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey haal je een krachtige en veelzijdige keukenhulp in huis. Dankzij het energiezuinige ontwerp en de verschillende bijgeleverde accessoires kun je eenvoudig deeg kneden, mengsels mixen en slagroom luchtig kloppen. Deze keukenmixer is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol dankzij de moderne Mat Grey kleur. Vo.

Pluspunten
  • De keukenmixer kneedt zelfs met weinig vermogen zwaar deeg dankzij de directe aandrijving. Dankzij de handgreep op de kom kun je de mengkom met één hand vastpakken. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding.

Minpunten
  • Je ontvangt geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken. Er is geen extra mengkom inbegrepen waarmee je eenvoudig meerdere bereidingen na elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125EFG Mat Grey voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.