SMEG SMF03RDEU Rood

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. SMEG SMF03RDEU Rood is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over SMEG SMF03RDEU Rood.

Specificaties SMEG SMF03RDEU Rood

Merk

SMEG

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

800 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen, Pasta maken

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

Afmetingen

Breedte: 40,5 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van SMEG SMF03RDEU Rood

Met de SMEG SMF03RDEU Rood heb je een prachtige vintage keukenmixer op jouw aanrecht staan, waarmee je moeiteloos brooddeeg en taartbeslag kunt maken. Deze mixer wordt geleverd met diverse opzetstukken en beschikt over maar liefst 10 ingebouwde standen, zodat je volledige controle hebt over het eindresultaat. Of je nu een luchtig beslag wilt kneden of perfect geklopte slagroom voor op je taart, met deze keukenmixer kan het allemaal. Wat deze mixer extra bijzonder maakt, is de soft start-functie. Hierdoor begint de mixer rustig met mengen, zodat het beslag niet uit de roestvrijstalen mengkom van 4,8 liter wordt geslingerd. Geen geknoei meer in de keuken! En als je klaar bent met bakken, hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. Alle losse onderdelen en de mengkom kunnen namelijk eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser. Zo heb je altijd een schone en opgeruimde keuken. Met de SMEG SMF03RDEU Rood haal je niet alleen een functionele keukenmixer in huis, maar ook een prachtig retro designitem dat je keuken een stijlvolle uitstraling geeft. Combineer het beste van vroeger met de moderne technologie en geniet van het gemak en de veelzijdigheid van deze geweldige keukenmixer.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg. Je hebt een extra maatbeker nodig om vloeistoffen af te meten, omdat de mengkom geen maataanduiding heeft.

Veelgestelde vragen over SMEG SMF03RDEU Rood

SMEG SMF03RDEU Rood kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 37,8 cm
  • Breedte: 40,5 cm
  • Diepte: 22,1 cm
  • Inhoud: 4,8 l

SMEG SMF03RDEU Rood is een Keukenmixer met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen, Pasta maken. Het heeft bovendien standen.

SMEG SMF03RDEU Rood is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met SMEG SMF03RDEU Rood:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar SMEG SMF03RDEU Rood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.