1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Blauw

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw maak jij moeiteloos deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een indrukwekkend vermogen van 300 watt, waarbij de motor slim is geplaatst in de kop van de mixer. Hierdoor kan hij zonder enig probleem zwaar brooddeeg aan, omdat er geen energie verloren gaat tussen de menghaak en de motor. Het kantelbare ontwerp van de kop maakt het eenvoudig om de deeghaken te verwisselen. Daarnaast wordt deze mixer geleverd met 2 mengkommen, waardoor je tussendoor geen tijd hoeft te verspillen aan afwassen. Het antispatdeksel voorkomt bovendien dat je aanrecht onder de beslagspetters komt te zitten. Wil je de mogelijkheden van jouw KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een breed scala aan opzetstukken verkrijgbaar die je kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde van de mixer. Hiermee kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en de meest verrukkelijke gerechten en desserts bereiden. Of je nu een gepassioneerde hobbykok bent of een professionele chef, de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw is de ideale metgezel in de keuken. Niet alleen is deze mixer een lust voor het oog dankzij zijn elegante velvet blauwe kleur, maar hij biedt ook uitstekende prestaties en duurzaamheid. Met de KitchenAid Artisan Mixer wordt het bereiden.

Pluspunten
  • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Dankzij de extra mengkom kun je achter elkaar meerdere bereidingen klaarmaken, zonder tussendoor af te wassen. De metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer stevig en duurzaam is.

Minpunten
  • Bij deze ontvang je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw is gemaakt van Metaal en is Blauw van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Velvet Blauw voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.