1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is een krachtige keukenmixer die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn directe aandrijving van de motor, heeft deze mixer minder vermogen nodig, waardoor hij energiezuinig is. Dit betekent dat je met een gerust hart jouw favoriete gerechten kunt bereiden, terwijl je ook nog eens het milieu spaart. Deze keukenmixer is perfect voor het maken van allerlei heerlijke baksels. De motor is krachtig genoeg om zelfs zwaar deeg te kneden, waardoor je niet alleen taarten en cakes kunt maken, maar ook jouw eigen pizza's en broden kunt bereiden. De mengkom van 4,8 liter heeft een handige handgreep, zodat je hem eenvoudig kunt pakken en op de mixer kunt bevestigen. Je kunt in één keer beslag maken voor maar liefst 1,5 taart, waardoor je gemakkelijk grotere hoeveelheden kunt bereiden. Bij deze keukenmixer worden verschillende accessoires meegeleverd. Zo is er een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom. Hiermee heb je alle tools in huis om de meest uiteenlopende gerechten te maken. Kortom, de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is de ideale keukenhulp voor iedereen die graag creatief bezig is in de keuken.

Pluspunten
  • Met behulp van de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig kracht zwaar deeg. Dankzij de handgreep op de kom kun je de mengkom met één hand vastpakken. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan je bereiding.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen extra accessoires waarmee je verschillende bereidingen kunt maken. Er wordt geen extra mengkom meegeleverd waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood:

Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.