1. keukengerei
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood.

Specificaties KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

300 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

4,8 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

10

Afmetingen

Breedte: 24 cm

Hoogte: 36 cm

Diepte: 37 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood maak je moeiteloos deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar wat hem echt speciaal maakt, is de motor die zich in de kop bevindt. Hierdoor kan hij zelfs het zwaarste brooddeeg moeiteloos aan, zonder energieverlies tussen de menghaak en de motor. De kop van de KitchenAid is bovendien kantelbaar, waardoor je de deeghaken gemakkelijk kunt verwisselen. En met de meegeleverde 2 mengkommen hoef je niet tussendoor af te wassen, terwijl het antispatdeksel voorkomt dat je aanrecht vol beslagspetters komt te liggen. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan nog verder uitbreiden? Geen probleem! Er is een breed assortiment aan opzetstukken beschikbaar die je eenvoudig kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen pasta maken, groenten snijden en raspen, of zelfs ijs bereiden. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood ben je dus niet alleen verzekerd van een krachtige en betrouwbare keukenmixer, maar ook van eindeloze culinaire mogelijkheden. Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, deze mixer zal je zeker niet teleurstellen.

Pluspunten
  • Met zijn directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg. Met de extra mengkom kun je verschillende bereidingen achter elkaar maken, zonder tussendoor af te wassen. Dankzij de metalen behuizing is de keukenmixer stevig en gaat hij lang mee.

Minpunten
  • Bij deze krijg je geen extra accessoires waarmee je diverse bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36 cm
  • Breedte: 24 cm
  • Diepte: 37 cm
  • Inhoud: 4,8 l

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood is een Keukenmixer met een vermogen van 300 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 10 standen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood is gemaakt van Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood:

Antispat deksel, Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.