1. keukengerei
  2. DOMO DO1023KR

DOMO DO1023KR

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. DOMO DO1023KR is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over DOMO DO1023KR.

Specificaties DOMO DO1023KR

Merk

Domo

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1200 W

Bereidingsfuncties

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

6 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

8

Afmetingen

Breedte: 41 cm

Hoogte: 36,1 cm

Diepte: 24,8 cm

Omschrijving van DOMO DO1023KR

Met de DOMO DO1023KR mengkom van 6 liter kun je moeiteloos grote bereidingen maken. Dankzij het indrukwekkende vermogen van 1200 watt kun je met deze keukenmixer zelfs zwaar deeg en beslag kneden. Voor de lichtere ingrediënten kun je de klopper en roestvrijstalen ballongarde gebruiken. De snelheid van de mixer is traploos instelbaar, zodat je altijd de juiste snelheid hebt voor elke bereiding. Daarnaast is de DOMO DO1023KR uitgerust met een transparante anti-spatdeksel met vulopening. Hierdoor blijft je keuken schoon tijdens het mixen, terwijl je toch goed in de gaten kunt houden wat er in de mengkom gebeurt. De mixer staat stevig op zijn plek dankzij de antislipvoetjes. Na gebruik spoel je de losse accessoires eenvoudig af onder de kraan. Met de DOMO DO1023KR wordt koken en bakken een stuk gemakkelijker en leuker. Of je nu een heerlijke taart wilt bakken of een luchtig beslag wilt maken, deze keukenmixer staat altijd voor je klaar. Dankzij het krachtige vermogen en de verschillende accessoires kun je elke culinaire uitdaging aan. En niet te vergeten, de transparante anti-spatdeksel zorgt ervoor dat je keuken schoon blijft terwijl je kunt genieten van het mixproces. Met de DOMO DO1023KR wordt koken een feestje!

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige capaciteit kan je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. De roestvrijstalen mengkom is stevig en neemt geen geuren, kleuren en smaakstoffen op. Je kunt de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de bereiding met de traploos instelbare snelheid.

Minpunten
  • Omdat de keukenmixer geen softstart heeft, bestaat de kans dat ingrediënten de lucht in vliegen. De bijgeleverde accessoires zijn niet geschikt voor gebruik in de vaatwasser.

Veelgestelde vragen over DOMO DO1023KR

DOMO DO1023KR kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36,1 cm
  • Breedte: 41 cm
  • Diepte: 24,8 cm
  • Inhoud: 6 l

DOMO DO1023KR is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 8 standen.

DOMO DO1023KR is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met DOMO DO1023KR:

Garde, K-klopper, Kneedhaak, Mengkom

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar DOMO DO1023KR voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.