KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood.

Specificaties KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

250 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

2,1 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 19,5 cm

Hoogte: 39 cm

Diepte: 19,5 cm

Omschrijving van KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood

Met de KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood kun je niet alleen hakken, snijden en raspen, maar ook ingrediënten kloppen en kneden. Deze foodprocessor is ideaal voor het fijnhakken van een uitje of het bereiden van een heerlijke dipsaus. Daarnaast ontvang je ook extra accessoires, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf kun je ingrediënten eenvoudig in dunne reepjes snijden. En met het garde accessoire kun je bijvoorbeeld room opkloppen totdat het zelfgemaakte boter wordt. De 3 knoppen aan de voorkant van de foodprocessor maken het gemakkelijk om de juiste snelheid te kiezen. Bovendien kun je na gebruik jouw bereiding handig bewaren in de koelkast dankzij de handige deksel. Het schoonmaken van de KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood is ook een fluitje van een cent. Je kunt de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser plaatsen. En nadat je alles hebt schoongemaakt, kun je de onderdelen gemakkelijk opbergen in de mengkom. Zo blijft alles netjes bij elkaar en houd je jouw keuken georganiseerd.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor wordt ook een julienneschijf en een garde-accessoire meegeleverd. De pulsestand zorgt voor een korte, krachtige puls om harde ingrediënten gemakkelijk te vermalen. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Vanwege de geringe capaciteit van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood

KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 39 cm
  • Breedte: 19,5 cm
  • Diepte: 19,5 cm
  • Inhoud: 2,1 l

KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood is een Foodprocessor met een vermogen van 250 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood is gemaakt van Kunststof en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.