Bosch MUM52120 Styline

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MUM52120 Styline is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MUM52120 Styline.

Specificaties Bosch MUM52120 Styline

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

700 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,9 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Grijs, Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Blender opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Aantal standen

4

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM52120 Styline

De Bosch MUM52120 Styline is een prachtige keukenmachine die het instapmodel van Bosch vertegenwoordigt. Met een indrukwekkend vermogen van 700 watt is deze mixer perfect geschikt voor het mixen van beslag en het kneden van licht deeg. Vanaf nu kun je met gemak heerlijk koekjesdeeg maken, hoewel het kneden van brooddeeg misschien net iets teveel gevraagd is voor deze machine. Maar dat is nog niet alles! Naast het kneden en mixen, kun je met behulp van de opzetstukken ook sapjes blenden en ingrediënten fijn snijden of raspen. Deze veelzijdige keukenmachine wordt geleverd met een roestvrijstalen mengkom van 3,9 liter, waarin je voldoende beslag kunt maken voor één heerlijke taart. Het gebruik van roestvrij staal maakt de mengkom niet alleen steviger en duurzamer, maar zorgt er ook voor dat er geen kleur-, geur- en smaakstoffen achterblijven. Na het gebruik van de Bosch MUM52120 Styline kun je de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je kostbare tijd en maakt het opruimen een fluitje van een cent. Kortom, met deze keukenmachine haal je een betrouwbaar en veelzijdig apparaat in huis dat je helpt bij al je culinaire avonturen.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Je kunt ook smoothies mixen met de meegeleverde blender en ingrediënten fijn snijden en raspen met de foodprocessor. In de meegeleverde opbergtas kun je de accessoires netjes opbergen in je keukenkastje.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals bij brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM52120 Styline

Bosch MUM52120 Styline kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 28,2 cm
  • Breedte: 28 cm
  • Diepte: 27,1 cm
  • Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM52120 Styline is een Keukenmixer met een vermogen van 700 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 4 standen.

Bosch MUM52120 Styline is gemaakt van Kunststof en is Grijs, Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM52120 Styline:

Blender opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM52120 Styline voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.