KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart.

Specificaties KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart

Merk

KitchenAid

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

650 W

Bereidingsfuncties

Hakken, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

4 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 30,4 cm

Hoogte: 45,7 cm

Diepte: 24,8 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart is de perfecte aanvulling op jouw keuken. Deze robuuste, stabiele en duurzame foodprocessor is gemaakt van gegoten metaal, waardoor hij jarenlang meegaat. Met deze foodprocessor ontvang je niet alleen een mengkom van 4 liter, maar ook nog eens twee extra mengkommen van 2,4 liter en 1 liter die perfect in elkaar passen. Zo heb je altijd de juiste maat kom bij de hand, ongeacht de grootte van je gerecht. Met de 3-delige toevoerbuis hoef je je geen zorgen te maken over het snijden van groenten. Of het nu gaat om aardappelen, courgettes of wortels, met deze foodprocessor snijd je ze moeiteloos in zijn geheel. En dankzij de verstelbare snijschijf kun je zelf de dikte bepalen, variërend van 1 tot 6 millimeter. Wil je liever blokjes snijden? Geen probleem! Met de bijgeleverde blokjeskit maak je snel en eenvoudig blokjes van groenten, fruit of kaas. Maar dat is nog niet alles! Deze foodprocessor wordt geleverd met een omkeerbare raspschijf, waarmee je moeiteloos fijne en grove stukken kunt raspen. Daarnaast is er ook een speciale raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade. En als kers op de taart kun je met de frietenschijf in een handomdraai je eigen verse frieten maken. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook een citruspers en een e.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor is ook een citruspers en een blokjeskit inbegrepen voor het snijden van blokjes groenten of fruit. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor sterker en gaat hij langer mee. Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
  • Deze foodprocessor heeft geen opbergvak voor het snoer.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart

KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 45,7 cm
  • Breedte: 30,4 cm
  • Diepte: 24,8 cm
  • Inhoud: 4 l

KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart is een Foodprocessor met een vermogen van 650 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart is gemaakt van Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar KitchenAid Artisan Foodprocessor Onyxzwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.