Bosch MUM59M55

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Bosch MUM59M55 is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Bosch MUM59M55.

Specificaties Bosch MUM59M55

Merk

Bosch

Type keukenmachine

Keukenmixer

Vermogen

1000 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

3,9 l

Materiaal

Kunststof

Kleur

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Hakmolen opzetstuk, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM59M55

Met de Bosch MUM59M55 haal je niet alleen een standaard keukenmachine in huis, maar een veelzijdige alleskunner die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Deze krachtige keukenhulp is uitgerust met verschillende opzetstukken waarmee je niet alleen beslag en deeg kunt maken, maar waarmee je ook heel wat andere culinaire avonturen kunt beleven. Met de vleesmolen maak je eenvoudig je eigen gehakt, precies zoals jij het wilt. En dankzij de hakmolen kun je moeiteloos ingrediënten fijnhakken, waardoor je binnen no-time heerlijke sauzen of spreads bereidt. De foodprocessor is ideaal om groenten te snijden en te raspen, en met de citruspers maak je in een handomdraai verse, smaakvolle sapjes die je zelfs onderweg kunt meenemen in de handige to go beker. Deze Bosch keukenmachine is niet alleen een krachtpatser, maar ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Dankzij de antispatdeksel blijft je keuken schoon en word je beschermd tegen ongewenste spetters. Met een vermogen van maar liefst 1.000 watt is het kneden van zwaar deeg voor bijvoorbeeld brood of pizzabodems een fluitje van een cent. En met de royale mengkom van 3,9 liter kun je in één keer voldoende beslag maken voor een heerlijke taart. Met de Bosch MUM59M55 haal je een veelzijdige keukenmachine in huis waarmee je al je cul.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kun je zelfs zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, kneden. Met de extra bijlagen kun je ook smoothies maken, sinaasappelsap persen, gehakt bereiden en ingrediënten fijn snijden of raspen. Je kunt de accessoires netjes opbergen in de meegeleverde opbergtas in je keukenkastje.

Minpunten
  • De mengkom is kleiner dan het gemiddelde en is geschikt voor beslag voor slechts één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM59M55

Bosch MUM59M55 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 28,2 cm
  • Breedte: 28 cm
  • Diepte: 27,1 cm
  • Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM59M55 is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM59M55 is gemaakt van Kunststof en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM59M55:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Hakmolen opzetstuk, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM59M55 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.