1. keukengerei
  2. Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS

Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS

5/5

Een keukenmachine helpt jou onder andere met het kneden, hakken, kloppen en mixen van bijvoorbeeld deeg, maar nog veel meer. Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS is een krachtige keukenmachine die door middel van opzetstukken het voedsel verwerkt zoals jij dat het liefste hebt. Het neemt dus een hoop werk uit handen en je hoeft geen losse keuken apparatuur meer aan te schaffen! Lees hier meer over Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS.

Specificaties Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS

Merk

Kenwood

Type keukenmachine

Foodprocessor

Vermogen

800 W

Bereidingsfuncties

Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

2,1 l

Materiaal

Metaal

Kleur

Grijs

Meegeleverde keukenmixer accessoires

Aantal standen

2

Afmetingen

Breedte: 20 cm

Hoogte: 36,5 cm

Diepte: 23 cm

Omschrijving van Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS

De Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS foodprocessor is een handig en veelzijdig keukenapparaat. Met de ingebouwde weegschaal kun je direct de ingrediënten afwegen in de mengkom, waardoor je tijd bespaart en minder afwas hebt. Naast het wegen van ingrediënten, kun je ook heerlijke smoothies maken met het blender opzetstuk. Met de serveerdeksel kun je de gesneden ingrediënten direct in een schaaltje serveren, waardoor je keuken netjes en opgeruimd blijft. Deze foodprocessor is niet alleen geschikt voor het hakken, snijden, raspen en kneden van ingrediënten, maar ook voor het verwerken van harde ingrediënten zoals noten. Hiervoor kun je gebruik maken van de pulsestand, die zorgt voor extra vermogen op korte termijn. Na gebruik kun je de losse onderdelen gemakkelijk reinigen in de vaatwasser, waardoor het schoonmaken van de foodprocessor een fluitje van een cent is. De Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS foodprocessor is een must-have voor elke keuken en maakt koken en bakken een stuk eenvoudiger en leuker.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct afwegen in de mengkom. Deze foodprocessor wordt geleverd met een blender en garde. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor steviger en gaat hij langer mee.

Minpunten
  • Je stelt de snelheid niet zo precies af op de bereiding, aangezien de foodprocessor slechts 3 standen heeft. Vanwege de kleine capaciteit van 2,1 liter is deze foodprocessor slechts geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS

Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte: 36,5 cm
  • Breedte: 20 cm
  • Diepte: 23 cm
  • Inhoud: 2,1 l

Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS is een Foodprocessor met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 2 standen.

Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS is gemaakt van Metaal en is Grijs van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS:

Deze hoef je zelf dus niet meer los te kopen.

Wij hebben onderzocht waar Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.